Some people live
FROM playing poker
Are you one of them?
TRY
FOR FREE!


 

click here for more info...
click here for more info...

Imate Blog?

Imate zanimljiv Blog, koji se bavi sportskim kladjenjem? Prijavite ga ovde!

predstavljamo Bet365


procenat.com predstavlja:

Analizu On line kladionice Bet365
 

Dugo smo izbegavali Bet365, razlog je više principijalne, nego suštinske prirode, nemaju Srpsko-Hrvatsko-Bosanski jezik kao podrazumevanu opciju, a recimo imaju Slovački jezik? Da nas neko pogrešno ne shvati, nemamo ništa protiv Slovačkog jezika, na protiv, medjutim, po sredi je čista računica, Slovačka  ima tek nešto preko 5 miliona stanovnika, Srbija, Hrvatska i Bosna, zajedno  skoro 17 miliona? Naravno, najmanji je problem koristiti Engleski jezik, samo nam to nekako nije razuman pristup tržištu. Ok, da ne sitničarimo, ono što smo zatekli na Bet365 baca potpuno u drugi plan taj detalj oko jezika.

---------------------------------------

Krenućemo od interface-a. Izuzetno dopadljiv, moderan, sa širokim mogućnostima prilagodjavanja potrebama korisnika, od svih kladionica koje smo imali prilike da testiramo, Bet365 je bez premca najmoderniji, po nama, bolji čak i od, do sada neprikosnovenog Bwin-a. (tu pre svega mislimo na dizajn)

moderan_dizajn_bet365.jpg 

 

 

 

 

 

 

Za paralelno poređenje kladionica namerno smo iskoristili ponudu na Live opkladama, i to na utakmici iz jedne od onih ne baš najigranijih liga, u pitanju je bila utakmica Kolumbijske prve lige Once Caldas – America de Cali (4:0). U suštini za ovu analizu i nije toliko bitno koja je utakmica, bitno je ono što se nudi, kada smo već kod toga, bez ikakvog preterivanja, pojedine ,,najpoznatije’’ kladionice su se propisno obrukale u poredjenju sa Bet365!

Te izvikane kladionice, koje su velike samo po količini novca koji odvajaju za sopstvenu promociju, je pre svega Bet At Home,(i Betsson) koji pomenutu utakmicu nisu ni imali u Live ponudi! Po nama, to je nešto, što nazovi ozbiljne kladionice ne smeju sebi da dopuste. Zbog takvog potcenjivačkog odnosa prema nama kladioničarima, te dve kladionice će do daljnjeg biti sklonjene sa procenat.com!(jasno, neće to njih mnogo pogoditi, ali to je jedino što možemo da uradimo)

Dakle, za poredjenje sa Bet365 su nam ostale, stvarno ozbiljne kladionice William Hill, SportigBet i Bwin. (ima još nekoliko ozbiljnih, ali fizički nismo mogli sve da uključimo u analizu) Odmah da Vam kažem, Bet365 ih je sve oduvao! Od pomenutih kladionica, samo je Bet365 imao ponudu za  opklade na kartone, a tokom utakmice na Live opkladama, jedino je Bet365 do kraja držao ponudu za igru na kornere!

Na slikama ispod možete videti kako se tokom pomenute utakmice kretala količina ponudjenih igara, na primer, u 60 minutu utakmice, Bwin je u svojoj ponudi imao samo 6 igara, dok je Bet365 imao čak 26 ponuda! (vidi sliku) Do nekle su se u toj ponudi držali SportingBet i WilliamHill, medjutim, već kod 80’minuta,  stvari su došle na svoje. Sporting Bet je u 83’minutu, svoju ponudu sveo na samo 3 opklade, WilliamHill na 5, dok je Bet365 imao 20+ do 90 minuta!

poredjenje_ponude_za_isti_dogadjaj_bet365_25_bwin_6.jpg
klikni na sliku da je vidiš u punoj veličini u novom prozoru

Visina ponudjenih kvota je priča za sebe...

U 50’ minutu, pri rezultatu 3:0, (Once Caldas – America de Cali), za četvrti gol na utakmici, SportingBet je plaćao 1.75, dok je za istu tu opkladu, u istom treunutku, Bet365 nudio 1.90! (slika ispod)

 

paralelno_poredjenje_kvota_in_play_o1.90_vs_1.jpg

 klikni na sliku da je vidiš u punoj veličini u novom prozoru

 

U 77’ minutu, kod rezultata 4:0, (Once Caldas – America de Cali), za peti gol na meču, William Hill je plaćao 2.10, dok je za istu opkladu Bet365 nudio 2.25, (slika ispod) kako je utakmica odmicala razlike u ponudi su postajale sve izraženije..

 o_paralelno_poredjenje_kvota_in_play_bet_365_vs_william_hill_2.25_vs_2.jpg

klikni na sliku da je vidiš u punoj veličini u novom prozoru 

 

Pri istom rezultatu (4:0), u 80’minutu utakmice, opklada po kojoj na toj utakmici pada još jedan gol, Bet365 je plaćao 3.25, dok je za istu opkladu SportingBet nudio samo 2.40? (slika bispod) 

opogledajte_kvotu_za_over_4.5_na_golovima_na_istoj_utkamicu_u_83_min_bet365_3.25_sportingbet_2.jpg

 klikni na sliku da je vidiš u punoj veličini u novom prozoru

 

Što se nas tiče, i ovo je više nego dovoljno da kladionicu Bet365 najozbiljnije uzmemo u obzir, medjutim nije tu kraj prijatnog iznenadjenja zvanog Bet365! Svake godine, Bet365 nudi razne promotivne ponude, trenutno, za ljubitelje tiketa imaju 100% Euro Soccer Bonus, što znači da na 3 vezana pogodjena para daju 5% bonusa, na četiri 7.5%, na pet 10%, itd, sve do 100% bonusa na 14 pogodjenih parova. Takvu ponudu nismo primetili kod ostalih kladionica. Za ljubitelje, singlova, medju koje i sami spadamo, imaju više nego izazovnu ponudu, First Goalscorer Each Way Bets, ukratko, pogadja se prvi strelac gola na meču, ukoliko se dogodi da Vaš igrač ne postigne prvi gol, a postigne bilo kada na meču, Bet365, će Vam isplatiti 1/3 novca! Ni tako nešto nismo pronašli kod konkurencije! Bore Draw Money Back, zanimljiva ponuda, po kojoj Vam vraćaju novac ukoliko rezultat utakmice bude 0:0. U svakom slučaju, pre nego uložite novac, obavezno prvo pročitajte sve uslove promocije.

fudbalske_promocije_bet365_multi.jpg

 

Welcome Bonus, je najčešća udica za neiskusne kladioničare, po kome svaki  novi otvoreni račun može da dobije 100% bonusa, medjutim, kada se pročitaju uslovi bonusa, vidi se da i nije baš tako lako ostvariti ga, (treba 3 puta okrenuti celokupan iznos i to po kvotama 1.50 i više) uz to, ta ponuda, kao i kod većine drugih kladionica, važi samo za odredjena tržišta. Zaboravite na to, kladjenje je suviše ozbiljan posao, nema tu ništa za džabe, čak i ako na prvi pogled izgleda tako. Imajte na umu, kladionice definitivno nisu dobrotvorne ustanove. Na kraju, gore nabrojane promocije su za ozbiljnog kladioničara daleko korisnije nego taj amaterski Bonus dobrodošlice, koji u stvarnosti nikada nećete naplatiti.


Pored visine kvota, i širine ponude, jedan od najsnažnijih aduta kladionice Bet365, su svakako i prenosi utakmica! Sa preko 20 000 prenosa godišnje, u velikoj meri možete da zaboravite na daljinski upravljač Vašeg televizora, ili na večitu borbu sa tragično lošim besplatnim internet prenosima. Ono što posebno može da raduje poštovaoce fudbalske igre, jesu kvalitetni prenosi uživo i to utakmica najboljih Evropskih fudbalskih liga kao i utakmice pod FIFA i UEFA licencom, osim toga, Bet365 prenosi sve teniske turnire iz Masters serije!

Prosto je neverovatno ali Bet365 je u svakom trenutku ovog eksperimenta bio ispred konkurencije, a pošto je tržište kvota, neka vrsta utakmice, Bet365 je ovaj meč dobio bez primljenog gola!

Sve u svemu, Bet365 je u ovom trenutku, po igrače, ubedljivo najpovoljnija on line kladionica, a konkurenciji je postavila izuzetno težak zadatak, da zadrže igrače, Nas nisu, mi smo se prebacili u Bet365. Vi odlučite sami, za sopstvene pare imate pravo da tražite najbolje...

 

Ako neku opkladu ne možete pronaći na Bet365 onda ona izvesno i ne postoji!

 

 

Ukoliko želite preko ove stranice da se registrujete na Bet365, a a mislite da možemo da Vam pomognemo, pitanja možete postaviti na mail: info@procenat.com